Open repetitie RAC Bennekom

Open repetitie RAC BennekomAccordeonvereniging RAC Bennekom organiseert op dinsdagavond 11 juni tussen 19:30 en 20:30 uur een open repetitie. De open repetitie is bedoeld om geïnteresseerden de gelegenheid te geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met RAC. Als je al accordeon speelt of van plan bent te gaan spelen is dit een mooie kans om te zien hoe dat in orkestverband gaat.

Ook als je zelf geen accordeon speelt ben je van harte welkom om te komen luisteren naar onder andere Pirates of the Caribbean. Zowel het combi-orkest als het amusementsorkest repeteren op deze avond. Aanmelden kan via bestuur@racbennekom.nl, maar is niet verplicht.

RAC Bennekom bestaat uit circa 30 leden van jong tot oud die spelen in drie verschillende orkesten. Naast accordeonisten heeft RAC ook twee basgitaristen en is er ruimte voor een slagwerker. We repeteren elke dinsdagavond in De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom. Het eerstvolgende optreden is op 22 juni tussen 11 en 12 uur tijdens Fête de la musique in Ermelo.

Kijk voor meer informatie over RAC op www.racbennekom.nl of www.facebook.com/racbennekom