Kunstige Kruisbestuiving bij Kunst aan het Klompenpad in Wageningen

Kunstige Kruisbestuiving bij Kunst aan het Klompenpad in Wageningen op 1 en 2 juni! Landgoed de Lieskamp in Wageningen zal op 8 en 9 juni 2024 wederom het prachtige ‘Kunst aan het Klompenpad’ evenement organiseren, waar natuur en kunst samenkomen. Na het succes van voorgaande jaren, belooft het vierde jaar op rij wederom een betoverend weekend te worden!

Wandelaars en fietsers kunnen zich tijdens het weekend onderdompelen in een visuele ervaring, omringd door kunstwerken van hout, glaswerk, keramiek, brons, poëzie en meer. Diverse regionale kunstenaars zullen hun creaties tentoonstellen, harmonieus verbonden met de natuur van Landgoed de Lieskamp. Kunstenaars zullen persoonlijk aanwezig zijn om toelichting te geven op hun werken, praatjes te maken en zelfs ter plekke aan nieuwe kunstwerken te werken.

Op Landgoed De Lieskamp zal Rotary Club Wageningen Bergpoort zorgen voor koffie, thee en lekkers. De opbrengsten zullen ten goede komen aan het Droomreisje naar de Efteling voor Wageningse kinderen waarvan de ouders niet in staat zijn met hen naar een vakantielocatie te gaan.

‘Kunst aan het Klompenpad’ wordt ondersteund door zelfstandige kunstenaars, Landgoed De Lieskamp, Cultuurteam BBLTHK, gemeente Wageningen en gemeente Rhenen